fbpx

Valeriu Munteanu: Dulcegăriile dintre PSRM și ACUM vor fi valorificate de PDM în eventualitatea alegerilor anticipate

Continuarea discuțiilor dintre Blocul ACUM și PSRM aduc prejudicii celor din PAS și PPDA. De această părere este fostul candidat de pe listele Blocului ACUM la alegerile parlamentare, Valeriu Munteanu. Potrivit lui, cel mai mult din această situație ar avea de câștigat Partidul Democrat din Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Munteanu mai spune că democrații se pregătesc puternic de anticipate, în timp ce socialiștii s-au aflat la Moscova cu scopul de a-i denigra pe cei din PPDA și PAS.

„PSRM este dependent de Moscova, dar este dependent și de PD, astfel este absolut imposibil orice scenariu de coabitare a PSRM-lui și a Blocului ACUM pe chestiuni de interes major pentru societatea noastră, inclusiv pregătirea alegerilor anticipate, prin limitarea influenței PD asupra aparatului de stat”, susține Munteanu.

Fostul fruntaș liberal mai speră ca foștii săi colegi din campania electorală să înțeleagă cât mai curând că nu se pot așeza la masa de discuții cu PSRM fără ca negocierile să fie ghidate din Federația Rusă.

„Știu că există suficiente forțe politice și oameni politici în Republica Moldova, care așteaptă ca Blocul ACUM, sau mai exact fiecare dintre partidele componente, să insiste în relaționarea nefirească cu PSRM, ca mai apoi să poată valorifica politic și electoral acest „derapaj” ideologic al celor de la PAS și PPDA. Sper foarte mult să se înțeleagă în timp util axioma conform căreia „nu te poți așeza la masa de discuții (și acțiune) cu PSRM fără ca acolo să apară și „mâna malefică a Moscovei”, a mai adăugat Valeriu Munteanu.

Articole asemănătoare

Back to top button