fbpx

„Vă mulțumesc până la pământ!”. Familia Manciu va dona 1000 de euro din banii adunați pentru operația fiului lor unei fetițe bolnave de cancer

Zeci de oameni au fost prezenți ieri la târgul caritabil organizat de soții Manciu pentru fiul lor, care are nevoie de o operație la un ochi, dar și pentru alți copii care suferă de deficiențe de vedere. Târgul a fost organizat și cu susținerea a zeci de persoane, care s-au solidarizat cu necazul lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma vânzărilor, Olga Manciu a anunțat că au reușit să adune suma necesară pentru intervenția chirurgicală necesară copilului lor. În total s-au strâns 71.230 de lei, bani care vor fi folosiți pentru operația prin care medicii vor încerca să-i înlocuiască cristalinul lui Damian, unul dintre gemenii familiei Manciu.

Totodată, Olga a menționat că o parte din bani, mai exact 1000 de euro, vor fi donați familiei Adelinei, o fetiță de 2 ani și 10 luni care, în luna octombrie a anului trecut, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la ochi – retinoblastom unilateral. Fetița se tratează în Italia și până în prezent a făcut patru chimioterapii intra-arterial, două ședințe de crioterapie intravitreală combinată cu chimioterapie, toate sub anestezie generală, inclusiv controlul oftalmoscopic și restul examenelor ce se impun.

Cei care vor să doneze pentru Adelina, o pot face aici.

Astfel, soții Manciu au ținut să le mulțumească oamenilor pentru implicarea, ajutorul și susținerea acordată, mai ales celor care au adus lucrurile personale pentru a fi vândute la târg și celor care le-au scris zeci de mesaje de încurajare.

Amintim că incidentul care l-a lipsit parțial de văz pe Damian a avut loc în vara anului 2018, atunci când o așchie i-a afectat grav cristalinul. Damian a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia, potrivit chirurgilor, globul ocular a fost strâns pe bucăți și cusut în trei părți.

Articole asemănătoare

Back to top button