fbpx

Va candida sau nu pentru Primăria capitalei? Năstase: Cel mai important răspuns l-au dat locuitorii, la scrutinul de anul trecut 

Campania electorală pentru alegerile locale va începe pe 20 septembrie, așa că potențialii candidați la șefia primăriilor mai au puțin timp pentru a se gândi dacă vor să se înscrie în luptă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Există zvonuri care spun că actualul ministru al Afacerilor Interne ar putea fi unul dintre candidații pentru șefia Primăriei Chișinău. Vicepremierul spune, însă, că mai puțin contează cine va rezolva probelemele oamenilor, important e să le rezolve totuși. Dar chiar și așa, indirect, Andrei Năstase a dat de înțeles că ar putea fi pe listele de la scrutinul din 20 octombrie.

„Vedeți, noi ne-am obișnuit în această societate afectată enorm de regimurile anterioare să vorbim prea mult despre unii oameni, despre politicieni, și prea puțin despre proiecte sau obiective pentru societate, despre drepturile și nevoile oamenilor. Ca cetățean și lider al Platformei Demnitate și Adevăr îmi propun să avem o capitală bine administrată, de care cetățenii să fie mândri – cu străzi curate, cu parcuri îngrijite, cu servicii publice de calitate, cu mijloace de transport moderne și sigure. Eu lucrez pentru ca aceste lucruri să se producă de pe orice poziție mă aflu, astăzi și că ministru al afacerilor interne. Contează însă mai puțin persoana care va implementa aceste deziderate ale oamenilor.

În ceea ce privește candidatura potrivită la funcția de primar, cred că cel mai important răspuns l-au dat locuitorii Capitalei și ai centurii sale de aur, suburbiile, prin votul dat la scrutinul de anul trecut, vot furat de Plahotniuc prin deciziile justiției sale nedreapte pe care le-am reclamat la instituțiile internaționale, inclusiv la CEDO”, a precizat Năstase, într-un interviu pentru tribuna.md.

Articole asemănătoare

Back to top button