fbpx

Utilizatorii Facebook și Instagram vor primi toate mesajele în același loc. Schimbarea va fi finalizată în acest an

Platformele de mesagerie Facebook și Instagram se vor uni, iar utilizatorii vor primi toate mesajele în același loc. Schimbarea va fi finalizată la sfârșitul acestui an. Decizia a fost luată pentru a consolida unirea celor două platforme de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anul trecut, Mark Zuckerberg a anunțat că va uni serviciul de mesagerie a celor două aplicații. Anunțul a venit în urma scandalului Facebook, în momentul în care parlamentarii americani analizau posibilitatea separării rețelelor de socializare a companiei-mamă, Facebook, care are peste patru miliarde de utilizatori în toată lumea, transmite NYP.

Congresul american a analizat îndeaproape investițiile făcute de Facebook în ultima perioadă, inclusiv achiziționarea Instagramului pentru un miliard de dolari în 2012, despre care parlamentarii au susținut că este un preț sub valoarea pieței. Comisia Federală de Comerț americană investighează și ea achiziționarea platformelor Instagram și Whatsapp de către Facebook.

Cum va arăta noul design?

Iconița de Instagram pentru mesaje va dispărea.

Conectarea platformelor prin serviciul de mesagerie va ajuta compania împotriva unor potențiale încercări de a „rupe” Facebook în mai multe companii mai micuțe. O astfel de mișcare ar fi aproape imposibilă dacă platformele sunt strâns conectate.

Unirea celor două servicii de mesagerie va permite utilizatorilor de Instagram să folosească opțiuni care erau inițial disponibile doar în Messenger, cum ar fi schimbarea culorii chatului, a emoticonului și reacționarea la un mesaj cu o stare. Utilizatorii vor fi trimiși din Instagram direct în platforma de mesaje, iar semnul de mesaje din Instagram va fi înlocuit cu semnul de Messenger Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button