fbpx

USM te invită să fii student la Drept pentru o zi. Vino să afli toate secretele direct de la viitorii juriști

Asociația Studenților în Drept din cadrul Facultății de Drept USM te invită la evenimentul „Student la Drept pentru o zi”, ediția a III-a, care se va desfășura pe 14 mai, ora 10:00, în incita Facultății de Drept, USM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiectul este dedicat celor care vor să îşi urmeze traseul profesional într-o instituţie de învăţămînt superior. Scopul evenimentului fiind cel de a facilita accesul la informaţie pentru elevi în ceea ce priveşte instituţia în care urmează să îşi facă studiile ulterior, dar şi promovarea imaginii facultăţii.

Evenimentul va cuprinde prezentarea generală a facultăţii, atât sub aspect istorico-evolutiv, cât şi din perspectiva corpului didactic universitar, panel de discuţii cu studenţii care au obţinut performanţe deosebite în domeniu, vizita la instituții publice, dar şi partea de integrare, în care absolvenţii vor avea posibilitatea să asiste la cursuri şi seminare care se desfăşoară conform Planului de Studii al Facultăţii.

Pentru a te înregistra la eveniment, completează formularul. Și pentru că profesiile juridice cultivă întotdeauna măiestria de a lua o decizie fermă, este indispensabil să prinzi curajul și entuziasmul necesar și să mergi la Facultatea în care deciziile se simt ca la ele acasă.

Articole asemănătoare

Back to top button