fbpx

Usatîi susține că majoritatea PSRM-Șor va institui stare de urgență pentru a amâna anticipatele cu două luni

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că majoritatea parlamentară PSRM – Partidul „ȘOR” ar urma să voteze joi în Parlament instituirea stării de urgență pentru 60 de zile pentru a împiedica alegerile parlamentare anticipate în lunile iunie – iulie curent. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Socialiștii și Partidul „ȘOR” vor să decaleze data alegerilor parlamentare anticipate. Vă amintiți că am spus zilele trecute că, cel mai probabil, alegerile parlamentare vor avea în august – septembrie. Ei vor joia aceasta să instituie starea de urgență pentru două luni, astfel ca alegerile să nu aibă loc în vară, dar la finele lunii august – începutul lui septembrie.

Vă amintiți că tot Dodon spunea că nu va fi niciun fel de lockdown, dar uite că deja, în scopuri de partid, socialiștii și Partidul „ȘOR” și-au schimbat părerea. Vor să ia această decizie înainte ca judecătorii Curții Constituționale să constate, la cererea Maiei Sandu, circumstanțele de dizolvare a Parlamentului.

Ei vor să câștige lunile aprilie – mai. Astfel, alegerile să aibă loc în august – septembrie. Dodon și Șor vor ca alegerile parlamentare anticipate să aibă loc conform scenariului lor și nu al Maiei Sandu. Dar oamenii o să vă rupă, dacă luați această decizie și în rând cu acești oameni voi fi și eu”, a avertizat Usatîi.

Igor Dodon nu a comentat, deocamdată, declarația lui Usatîi, dar anterior susținea că instituirea carantinei va distruge economia țării.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button