fbpx

Usatîi a demarat reformarea Partidului Nostru prin consultarea organizațiilor teritoriale: Le mulțumesc că au rezistat presiunilor din ultimii ani

Renato Usatîi a anunțat că, în acest weekend, a avut o întrevedere cu activiștii și liderii Partidului Nostru din Dondușeni, cu care a discutat despre reformele din interiorul formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un anunț făcut pe Facebook, liderul PN spune că, în scurt timp, vor urma întrevederi cu locuitorii întregului raion.

„M-am întâlnit cu primarii, consilierii și activiștii raionului Dondușeni. Am discutat reformele pe care urmează să le facem în interiorul „Partidului Nostru”, precum și organizarea întâlnirilor cu locuitorii întregului raion”, a anunțat Usatîi.

De menționată că, cu doar câteva zile în urmă, o întâlnire similară a avut loc la Bălți. Acolo, Usatîi le-a mulțumit colegilor săi „care au rezistat presiunilor din ultimii ani” și a anunțat că revine la Primăria Bălți în calitate de consilier al primarului, pentru a finaliza proiectele pe care le-a început.

Amintim că în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N4, Renato Usatîi a anunțat că intenționează să reactiveze structurile de partid, mai ales că „Partidul Nostru” rămâne una din cele mai populare forțe politice în mai multe regiuni ale țării, în special în zona de Nord. El a precizat că formațiunea pe care o conduce va participa activ în viața politică din R. Moldova, inclusiv cu propriul candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău.

Acesta a mai spus că atât el, cât și „Partidul Nostru” au fost una din principalele ținte ale fostei guvernări. Astfel, în 2014 Ministerul Justiției, care era partajat PLDM a refuzat de două ori înregistrarea formațiunii sale. Ulterior, partidul pe ale cărui liste a candidat la alegerile parlamentare a fost exclus din cursa electorală.

Usatîi a mai spus că în 2016 fosta guvernare a modificat legislația, astfel ca să nu poată participa la alegerile prezidențiale. Totodată, pe numele său, dar și al altor lideri de partid, aleși locali, au fost deschise dosare penale, iar unii colegi de-ai săi au fost reținuți.

Articole asemănătoare

Back to top button