fbpx

UPDATE | Tânărul care amenința că se aruncă în gol, renunță: „Dacă timp de 24 de ore mă arată la televizor, nu mai încerc”

UPDATE. Bărbatul, care a amenințat în această seară că se aruncă în gol de pe o clădire din centrul capitalei, a renunțat. Acesta a coborât de pe acoperiș și a fost luat de către o mașină de poliție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul zice că a decis să recurgă la acest gest din cauza relației de dragoste pe care o are și care a devenit problematică.

„Dacă timp de 24 de ore mă arată la televizor, mai mult nu încerc, dar dacă nu mă arată, păi eu șterg toate pozele ei de la mine din telefon”, a spus el.

Știrea inițială: O persoană amenință că se aruncă în gol de pe un acoperiș din centrul capitalei. Poliția și o ambulanță sunt la fața locului.

Totul se petrece chiar în aceste clipe pe o clădire de pe bulevardul Ștefan Cel Mare din Chișinău.

„Apelul telefonic a parvenit la poliție în jurul orei 16:00 de la un trecător. Acesta a comunicat că o persoană amenință că se aruncă în gol de pe o clădire”, a comunicat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, pentru tv8.md.

Serviciile specializate s-au apropiat de locul cu pricina. Polițiștii au stabilit că bărbatul este aceeași persoană care anterior a mai amenințat că se aruncă în gol.

Foto: kp.md
Foto: tv8.md

Articole asemănătoare

Back to top button