fbpx

update | Purtătoarea de cuvânt a lui Dodon comentează dezvăluirile lui Usatîi despre eventualele scenarii în cazul unei înfrângeri: „Suntem dispuși să câștigăm”

(update, 16;30)

Ludmila Muntean, purtătoare de cuvânt a echipei electorale a lui Igor Dodon, ne-a oferit reacție în urma dezvăluirilor făcute de Renato Usatîi. Aceasta susține că actualul șef al statului este dispus să câștige un nou mandat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dacă” e un cuvânt din arsenalul comentatorilor politici, nu al politicienilor încrezători în forțele proprii. Noi suntem dispuși să câștigam ferm aceste alegeri și să asigurăm o guvernare eficientă, fără a necesita variate opinii din exterior”, ne-a comunicat ea.

Știrea inițială

Renato Usatîi a dezvăluit presupusele planuri ale lui Igor Dodon dacă acesta va pierde al doilea tur al scrutinului. Potrivit liderului Partidului Nostru, șeful statului în exercițiu, acesta are deja pregătite mai multe scenarii.

Liderul Partidului Nostru consideră că prima combinație este ca Dodon să fie prima candidatură la funcția de premier. Cel de-al doilea plan este ca acesta să îl propună pe Andrei Năstase la această funcție, din spate, pentru a o prinde pe Sandu într-o capcană.

ZUGO încercat să obțină reacții de la politicienii vizați, însă, nici Andrei Năstase, nici purtătoare de cuvânt a echipei electorale a lui Igor Dodon, Ludmila Muntean, nu au răspuns deocamdată la solicitările noastre de a comenta subiectul. Revenim cu actualizări imediat ce obținem opiniile.

Precizăm că, astăzi, Maia Sandu și Renato Usatîi au avut o întrevedere pentru a discuta despre turul doi al prezidențialelor. În urma negocierilor, lidera PAS a declarat că și-a reiterat angajamentul făcut anterior public, că „va curăța Președinția, apoi Parlamentul” Aceasta a menționat că se caută metode de a declanșa alegeri parlamentare anticipat. Între timp, fostul candidat al PN afirmă că așteaptă de la juriștii PAS un mecanism prin care să fie dizolvat Legislativul.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button