fbpx

update | Noi detalii cutremurătoare în cazul intoxicației de la Rezina. Copilul de 3 anișori se află în comă

Update: Oamenii legii au comunicat noi detalii despre cazul tragic înregistrat astăzi la Rezina, precizând că, preliminar, a fost vorba de o intoxicație cu ciuperci, iar copilul găsit în stare gravă este acum în comă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție local, Elena Băetrău, ne-a comunicat că medicii de la SAMU Rezina au fost sesizați de un bărbat, care a spus că a găsit cadavrul soției sale în baie, iar corpul neînsuflețit al soacrei sale – pe pat.

La fața locului, lucrătorii medicali au constatat decesul femeilor. Vizual, asupra cadavrelor nu au fost observate careva semne de moarte violentă. La fel, la domiciliu se afla și copilul minor, care de urgență a fost transportat la spitalul raional, fiind internat în secția de reanimare cu diagnoza intoxicație acută. Acum, starea lui este gravă, acesta aflându-se în comă.

„De asemenea, la fața locului s-a deplasat și conducerea IP Rezina. În urma măsurilor întreprinse s-a constatat că, pe 7 iunie, în jurul orei 14:00, cetățeanul, împreună cu soția și soacra sa, au mers la pădure, de unde au strâns ciuperci. La ora 22:00 – ajungând la domiciliu, tinerei de 26 de ani i s-a făcut rău și a plecat în baie, între timp bărbatul și minorul au adormit”, a comunicat ofițera pentru ZUGO.

Aceasta ne-a mai spus că în bucătărie au fost depistate ciuperci pregătite, iar medicul legist, în urma examinării exterioare a cadavrelor, nu a depistat careva leziuni corporale sau semne de moarte violentă. Așadar, versiunea preventivă e că decesul a survenit în urma intoxicației acute – consecinţă a consumului de ciuperci. Cadavrele au fost transportate la Centrul de Medicină Legală Rezina pentru stabilirea cauzei decesului.

Știrea inițială:

Un caz tragic s-a înregistrat azi în orașul Rezina, unde două femei au fost găsite decedate, iar un copil – în stare foarte gravă. Cadavrele au fost depistate într-un apartament, în jurul orei 10:30.

Potrivit informațiilor preliminare, fără suflare erau o tânără de 26 de ani și o femeie în vârstă de 47 de ani. În aceeași locuință, un copil de 3 anișori vomita și avea convulsii. Acesta a fost transportat la spital, fiind internat în secția de reanimare. Preliminar, persoanele s-ar fi intoxicat cu ciuperci.

Articole asemănătoare

Back to top button