fbpx

Unii – susținuți de artiști, alții – de sportivi. Vicecampionul mondial la lupte greco-romane îndeamnă oamenii să voteze un candidat PD

Vicecampionului mondial la lupte greco-romane, Victor Ceban, într-o postare pe Facebook, și-a îndemnat susținătorii să-l voteze pe candidatul PD pe circumscripția nr. 8 Florești, Eugen Nichiforciuc. Acesta specifică a avut parte de susținerea deputatului în drumul său spre glorie și tocmai de aceea merită votul oamenilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Pentru orice sportiv de performanță contează foarte mult susținerea și încrederea din partea antrenorului, familiei, oamenilor apropiați. Anul acesta am avut onoarea să urc pe a doua treaptă a podiumului campionatului mondial la lupte greco-romane.

Trebuie să spun că printre cei care m-au susținut în calea spre succes este și domnul deputat Eugen Nichiforciuc. Ajutorul dezinteresat din partea sa mi-a permis să mă pregătesc mai bine pentru competiții și să merg mai departe”, a scris Victor Ceban.

via Facebook

„Îi mulțumesc lui Victor pentru aprecierea eforturilor mele. Este cu atât mai important pentru mine, ținând cont că Victor este originar din Florești. Aceste cuvinte frumoase mă motivează să merg mai departe”, a replicat Nichiforciuc.

Menționăm că, recent, și în favoarea lui Chiril Gaburici, înaintat de PDM pe circumscripția nr. 31, și-au exprimat susținerea solistul trupei „Gândul mâței”, Nicu Țărnă, și cântăreața Dana Marchitan. De altfel, democrații se bucură, în această campanie electorală, de susținerea mai multor artiști, precum Eugen Doga, Nicolae Botgros și Frații Advahov.

Implicarea artiștilor nu a fost văzută cu ochi buni de partidele din opoziție. De altfel, partidul condus de Maia Sandu, în contextul apariției videoului cu Nicu Țărnă, a specificat: „Campaniile electorale sunt ca niște foi de turnesol unii se colorează alții nu. (…) Trist când lista de artiști autohtoni cu verticalitate devine tot mai scurtă”.

Articole asemănătoare

Back to top button