fbpx

Unde se află, totuși, Ilan Șor: „Cine v-a spus că sunt în Israel?”

Ilan Șor afirmă că ar putea apărea în curând în plenul Parlamentului. În timpul unui interviu oferit pentru emisiunea „Politica” de la TV8, politicianul a menționat că „se află într-un loc sigur”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce Natalia Morari a menționat că, potrivit surselor ei, deputatul ar locui în Herzliya, un sector de lux din Tel-Aviv. Șor nu a confirmat și nici nu a infirmat acest lucru, dar a punctat că o va invita în acea regiuni când va fi posibil.

„Cine v-a spus că sunt în Israel? Mă aflu într-un loc sigur pentru mine. Sunt într-un loc unde îmi pot păstra viața și siguranța. Sunt în deplină siguranță. Nu dezvălui locul aflării mele, nu pentru că nu vreau, ci pentru că acest fapt este legat de asigurarea securității mele, care se află în pericol, deoarece există persoane pentru care nu sunt comod. Cum apar în spațiul public, o să vă invit în Israel”, a spus Șor.

Precizăm că, se cunoaște despre faptul că politicianul ar fi părăsit Moldova în vara anului 2019. Locul aflării lui nu este cunoscut, însă se vehicula că el ar fi plecat prin regiunea transnistreană, fără a prezenta careva acte. De atunci, Ilan Șor a apărut în spațiul public doar prin intermediul conferințelor video.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button