fbpx

Un tânăr s-ar fi pornit la furat, dar a decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul nouă al unui bloc

Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul nouă al unui bloc de locuințe din sectorul Botanica al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul s-a produs în această dimineață, 19 aprilie, în jurul orei 07:15, pe strada Valea Trandafirilor, din sectorul Botanica. Poliția a fost alertată de către un locuitor care a comunicat că un tânăr a căzut peste fereastra unui apartament de la etajul nouă. La fața locului a fost direcționată o echipă de polițiști împreună cu medicii de pe ambulanță. După un șir de cercetări s-a stabilit că tânărul nu  era locuitor al blocului.

Potrvit locatarilor blocului, acesta ar fi pătruns într-o locuință cu intenția de a comite un furt însă s-ar fi speriat când proprietarul apartamentului a deschis ușa. Ulterior tânărul ar fi sărit peste geam.

În urma impactului cu solul tânărul a murit pe loc până la venirea ambulanței. Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Pe marginea acestui caz a fost inițiat un proces penal. Poliția continuă investigațiile cu scopul stabilirii tuturor circumstanțelor tragediei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button