fbpx

Un tânăr de 18 ani, reținut după ce ar fi publicat imagini în direct de la atacul din Noua Zeelandă. Câți ani de închisoare riscă?

După atacul în masă din Noua Zeelandă, în urma căruia au murit 50 de oameni, mai mulți suspecți au fost reținuți de către oamenii legii. Printre aceștia se numără și un tânăr de 18 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a fost acuzat luni, de un tribunal de la Christchurch, pentru că ar fi publicat imaginile difuzate în direct de către autorul carnagiului la două moschei.

Băiatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită de către autorități, este inculpat și pentru faptul că a postat o fotografie cu Moscheea al-Nur din Christchurch, la care a adăugat descrierea: „ţintă atinsă”. Tânărul de 18 ani riscă până 14 ani de închisoare pentru fiecare acuzare adusă la adresa lui, potrivit news.ro.

Menționăm că, vineri, 15 martie, au avut loc atacuri asupra două moschei din oraşul neo-zeelandez, Christchurch, în care au murit 50 de oameni și au fost răniți circa 20. Nivelul de alertă a fost ridicat la maxim, iar patru persoane suspecte au fost arestate şi urmează să fie aduse în faţa unui tribunal.

Citește și: Panica continuă să crească în Noua Zeelandă. Aeroportul din Dunedin, închis din cauza unui pachet suspect găsit pe pistă

Articole asemănătoare

Back to top button