fbpx

Un sicriu a căzut dintr-o mașină funerară în mijlocul străzii, în drum spre înmormântare. Șoferul și-a continuat drumul

Scene ireale pe o stradă din orășelul polonez Golub-Dobrzyń, unde un sicriu a căzut din mașina funerară care mergea spre înmormântare. Poliția a început o anchetă în acest caz, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scenele care par desprinse dintr-un film s-au derulat luni, înainte de prânz. Sicriul cu cadavrul unei femei de 84 de ani a căzut chiar în mijlocul drumului, în timp ce mașina funerară și-a continuat traseul. Potrivit TVP3, sicriul a rămas un timp acolo, după care ar fi fost mutat la marginea străzii.

„Am primit o sesizare de la șofer care a observat că sicriul de pe drum încurca traficul. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili dacă este vorba despre o infracțiune sau contravenție. Parchetul din Golub-Dobrzyń a fost informat despre acest caz”, a declarat Justyna Skrobiszewska, purtător de cuvânt al Poliției din Golub-Dobrzyń.

Sicriul a căzut din mașina care se îndrepta spre ceremonia de înmormântare. Fotografii și filmări care arată sicriul căzut pe drum au fost postate pe rețelele sociale.

Sicriul s-a deteriorat din cauza impactului cu asfaltul, iar angajații de la pompe funebre au fost nevoiți să-l înlocuiască.

Polițiștii au identificat firma de pompe funebre care s-a ocupat de transportul cadavrului și au început o anchetă cu privire la săvârșirea infracțiunii de profanare.

Articole asemănătoare

Back to top button