fbpx

Un nou incident cu implicarea șoferilor de troleibuz. O mamă cu un copil de trei ani în brațe ar fi fost la un pas de tragedie

O mamă cu copil în brațe povestește că la nici o săptămână de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. E vorba despre o femeie care, fiind cu copilul mic în brațe, a fost pusă la pământ de un troleibuz de pe ruta 22.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe facebook, Victoria Zaharia susţine că, incidentul a avut loc miercuri, 29 martie, în jurul orei 10 și 20 de minute.

„Femeia cobora din troleibuzul care circulă pe ruta 22 la stația terminus de la Grădina botanică, cu copilul de trei ani în brațe, iar conductorul nu s-a asigurat că aceasta este deja jos, a închis ușile, prinzând ghiozdanul ei, și a pornit. Moment în care mama a căzut. Norocul ei a fost un alt pasager care a văzut și a strigat la conducător să oprească. Nici șoferul, nici taxatoarea nu au coborât să vadă ce s-a întâmplat. Pur și simplu și-au continuat drumul. Cât de neom să fii? a menționat femeia.

În postare se menționează că din cauza stresului, femeia nu a reținut numărul de înmatriculare.

„Mai târziu când și-a revenit, a sunat la Regia transport electric să depună o plângere, iar cei de acolo i-au spus că vor reveni peste 10 zile. La volan era o femeie și șefii de la RTEC zic că era obosită.”

Amintim că în data de 24 martie, un copil de 12 ani a decedat, după ce a fost lovită de un troleibuz condus de o femeie în vârstă de 41 de ani. Incidentul a avut  loc pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei, în jurul orei 15:30.

Articole asemănătoare

Back to top button