fbpx

Un moldovean va consilia secretarul general al ONU referitor la schimbările climatice. „Este o oportunitate importantă de a îmbunătăți ambițiile țării”

Moldoveanul Vladislav Kaim va consilia secretarul general al ONU referitor la schimbările climatice. Conaționalul a fost numit membru al primului Grup Consultativ de Tineret pe Schimbări Climatice, care va activa pe lângă oficial.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul spune că va fi responsabil să îi ofere suport secretarului general al ONU referitor la modalitățile în care strategiile de revitalizare economică sustenabilă post-COVID pot asigura un viitor mai verde și prosper pentru tineretul de azi și întreaga societate.

„Un obiect special de mândrie pentru mine e că prin vocea mea atât Republica Moldova, cât și Europa de Est ca atare, vor fi reprezentate în primul Grup Consultativ de Tineret pe Schimbări Climatice pe lângă Secretarul General al ONU. Este o oportunitate importantă de a confirma și îmbunătăți ambițiile climatice ale țării și regiunii”, susține Vladislav.

În activitatea sa, moldoveanul va conlucra cu alți șase colegi din Brazilia, Sudan, Franța, SUA, India și Fiji.

Articole asemănătoare

Back to top button