fbpx

Un microbuz care se îndrepta spre Moldova, implicat într-un accident la Iași. Opt persoane, transportate la spital

Opt persoane au fost transportate la spital în urma impactului între două microbuze. Totul s-a întâmplat ieri seara în apropierea localității Lețcani, județul Iași.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform informațiilor preliminare, la faţa locului au lucrat mai multe echipaje, fiind  ridicat cod roșu de intervenție. Potrivit prefectului de Iaşi, Marian Şerbescu, unul dintre mijloacele de transport se deplasa spre Republica Moldova.

Planul roşu a fost ridicat, cele opt victime fiind transportate la spital. Două dintre acestea sunt în stare mai gravă. Din ceea ce mi-au transmis poliţiştii, şoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova ar fi întors maşina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate. Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Nu au fost pasageri încarceraţi”, a declarat oficialul pentru presa străină.

Poliția urmează să investigheze cazul și să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs impactul. Actualmente, nu se cunoaște dacă în careva dintre vehicule erau și pasageri din Republica Moldova.

Foto: news.ro
Foto: news.ro

Articole asemănătoare

Back to top button