fbpx

Un medic traumatolog din capitală a fost răpus de COVID-19

Încă un medic a fost răpus de COVID-19. Este vorba de doctorul Valerian Colesnic, care a activat în calitate de medic ortoped-traumatolog la Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de colegii de breaslă a medicului, care și-au exprimat regretul și au transmis familiei și rudelor condoleanțe.

MSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie anunță cu o deosebită tristețe trecerea în neființă a colegului nostru dl Valerian Colesnic, medic ortoped-traumatolog, fiind răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19.

În aceste momente de cumplită încercare și suferință pentru întreaga familie, pentru rude, și cei care l-au cunoscut și prețuit, în numele colegilor din IMSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie, transmitem sincere condoleanțe și aducem un ultim omagiu. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun în rândul celor drepți!”, se scrie într-un mesaj al conducerii spitalului.

Amintim că, și reanimatologul Ovanesov Iurie de la IMSP Spitalul Raional Hâncești s-a stins din viață ieri seara, bilanțul lucrătorilor medicali răpuși de virus, ajungând la 57 de persoane.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button