fbpx

Un lector universitar, cercetat penal pentru corupere și trafic de influență. A fost denunțat de un student

Un lector universitar a întrat în vizorul CNA și al procurorilor anticorupție, dupa ce a fost denunțat de un student care s-a plans că profesorul i-ar fi cerut mită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit acestuia, lectorul Catedrei militare a unei universități din capitală i-ar fi cerut 1500 de lei pentru a-i elibera livretul militar, fără ca să frecventeze orele, și alți 600 de lei pentru a influența medicii să-i elibereze certificatele corespunzatoare pentru încadrarea la Caterda Militară.

Ambele sume de bani au fost transmise sub controlul ofițerilor Direcției generale teritoriale Nord a CNA, iar pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență si corupere pasivă. Lectorul a fost prins în flagrant, iar acum este cercetat în stare de libertate.

Ofițerii CNA desfășoară acțiuni de urmarire și de investigare pentru stabilirea întregului cerc de suspecți și verificarea potențialei implicări a altor funcționari în prezenta cauză. Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Articole asemănătoare

Back to top button