fbpx

Un kebab „din partea casei” l-a costat mult prea scump. Un inspector fiscal, demis după ce a ignorat mai multe ilegalități într-un local

La solicitarea unui consumator, un inspector a fost delegat să verifice dacă într-un local din capitală se eliberează bonurile de plată, însă angajatul Serviciului Fiscal ar fi ales să închidă ochii la încălcările din restaurant, în schimbul unui kebab „din partea casei”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ministrului Finanțelor, Ion Chicu, dubla încălcare a fost comunicată Serviciului Fiscal, iar următoarea zi, inspectorul delegat a fost demis din funcție.

„Kebab. Semnal de la consumator – nu se eliberează bonuri de casă. FISC-ul instalează post fiscal, dar inspectorului delegat îi place kebabul „din partea casei”. Consumatorul informează conducerea FISCU-ului (vineri seara). Inspectorul concediat sambată, cu „remarca” respectivă în CV. Postul fiscal restabilit. Mulțumiri sincere consumatorilor pentru implicare!”, a scris Chicu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, ministrul s-a adresat către reprezentanții HoReCa, rugându-i să dea dovadă de cooperare și să vină în întâmpinarea FISC, în schimb, de la 1 ianuarie 2020 vor mai fi diminuate impozitele încă o dată.

Articole asemănătoare

Back to top button