fbpx

Un cuplu de moldoveni a decedat în România, iar copilul lor, transportat la spital. Mașina lor a fost spulberată de o autocisternă

Un cuplu de moldoveni a decedat în această dimineață în județul Vâlcea, iar copilul lor în vârstă de 4 ani a fost transportat la spital, fiind în stare de șoc, după ce toți trei au fost implicați într-un teribil accident pe o șosea din România. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Autotorismul în care se deplasa familia s-a izbit frontal de o cisternă încărcată cu cenușă, după ce șoferul moldovean ar fi adormit la volan și ar fi intrat pe contrasens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Cătălin Udrea, cei doi morţi – un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 23 de ani, erau cetăţeni moldoveni care veneau din Germania şi se îndreptau spre Bulgaria.

„Evenimentul rutier a avut loc pe DN 7, în localitatea Călimăneşti – Seaca. Din primele cercetări, şoferul autoturismului ar fi adormit la volan, a părăsit sensul său de mers şi a intrat pe contrasens unde a lovit frontal o autocisternă”, a spus reprezentantul IPJ Vâlcea.

Totodată, acesta a precizat că în accident a mai fost implicat şi un alt autoturism care, încercând să evite locul accidentului, ar fi intrat în şanţ, transmite Agerpres.

În urma impactului, şoferul autoturismului şi o femeie, pasageră pe bancheta din spate, au decedat pe loc, iar copilul de patru ani a fost dus la spital.

„Copilul transportat la spital este conştient, fiind mai mult speriat. A fost preluat de o ambulanţă SAJ. Alte trei persoane implicate, doi adulţi, cu un copil de circa doi ani din celălalt autoturism implicat, precum şi şoferul autocisternei nu au avut probleme”, a mai spus Udrea.

La fața locului a intervenit și un echipaj de pompieri voluntari pentru a asigura măsurile de apărare împotriva incendiilor, întrucât au existat scurgeri de carburant din cisternă.

Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers după aproximativ o oră de la anunţarea accidentului.

Articole asemănătoare

Back to top button