fbpx

Un club din România, ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo. Câți bani i-au fost promiși

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-a reziliat contractul cu Manchester United și este în căutarea unei noi aventuri. Prima ofertă oficială pe adresa starului lusitan a venit din România!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Portughezul și-a forțat plecarea de la gruparea de pe Old Trafford prin acordarea unui interviu jurnalistului Piers Morgan, în care a criticat antrenorul și conducerea clubului. Astfel, înaintea debutului la CM 2022, Cristiano Ronaldo a rămas liber de contract, scrie digisport.ro.

Cristiano Ronaldo, așteptat în Liga 3 din România! SR Brașov: ”Asta arată cât de serioși suntem”
Potrivit presei din Spania, Al-Hilal și-a manifestat interesul pentru CR7, iar saudiții ar fi dispuși să-i ofere lusitanului un contract pe două sezoane și un salariu anual de 125 de milioane de euro. Dar un club din România le-a luat-o înainte tuturor și i-a făcut prima propunere oficială internaționalului portughez.

Este vorba despre SR Brașov, formație care evoluează în Grupa 5 din Liga 3. Echipa de sub Tâmpa a emis, mai în glumă, mai în serios, un comunicat oficial prin care anunță și câți bani ar urma să primească Cristiano Ronaldo în următoarele șase luni, dacă ar accepta propunerea brașovenilor.

„Conducerea noastră îi oferă lui Cristiano Ronaldo un contract până la finalul sezonului actual. Cei 516.35 euro (2.550 lei)/lună arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, se arată în mesajul celor de la SR Brașov.

Brașovenii ocupă poziția a 5-a în clasamentul Grupei 5 din Liga 3, cu 17 puncte, la 15 lungimi în urma liderului Blejoi. Pentru SR Brașov urmează duelul cu Olimpic Cetate, sâmbătă, 26 noiembrie.

În scenariul de domeniul SF-ului în care Cristiano Ronaldo ar da curs ofertei din România, acesta ar câștiga în șase luni ceva mai mult de 3.000 de euro, sumă pe care ar încasa-o în câteva minute dacă ar merge la Al-Hilal.

SR Brașov: „Clubul nostru e în negocieri avansate cu Elon Musk. Apoi, alarma a sunat”
Nu este prima dată când SR Brașov iese astfel în evidență. În preajma Halloween-ului, când se zvonea că Elon Musk ar putea fi prezent în România pentru o petrecere la Castelul Bran, ”Stegarii” au postat un alt mesaj devenit viral.

„Clubul nostru din Brașov, un oraș aflat la aproximativ 30 de km de Castelul Bran, vrea să-și informeze fanii că este în negocieri avansate cu Elon Musk pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni, care implică un proiect pe 5 ani, iar obiectivul final va fi accederea în grupele UCL.

Apoi, alarma a sunat și am realizat că avem deplasare la Sfântu Gheorghe sâmbătă viitoare, în etapa a 11-a din Liga 3. Mulțumim pentru înțelegere”, au scris cei de la SR Brașov pe Twitter.

Articole asemănătoare

Back to top button