fbpx

Un bărbat din Telenești ar fi încercat să-l omoare pe fiul vecinilor săi, înjunghiindu-l de câteva ori. Cum a fost pedepsit?

Un locuitor al raionului Teleneşti îşi va petrece următorii 12 ani după gratii, după ce a încercat să-l omoare pe fiul vecinilor săi. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la faptul că părinții victimei l-ar fi reclamat la poliție pe agresor, pentru faptul că ar fuma în scara blocului.

În seara zilei de 21 octombrie 2018, aflându-se în curtea unui bloc de pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei, unde închiria o odaie, inculpatul i-a aplicat tânărului o lovitură de cuţit în regiunea braţului şi a încercat să-l omoare, înjunghiindu-l în regiunea pieptului. Martorii, însă, au intervenit la timp, chemând poliţia, iar agresorul fiind reţinut. În cadrul examinării cauzei penale în instanţa de judecată, inculpatul nu şi-a recunoscut vina.

Pe lângă închisoare, tânărul de 25 de ani urmează să achite în folosul victimei un prejudiciu moral şi material de 60.000 de lei, precum şi 1718 lei – în folosul statului, pentru cheltuieli judiciare. Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Articole asemănătoare

Back to top button