fbpx

Un bărbat a dispărut într-un mod misterios în urmă cu o lună: „S-a ridicat de pe canapea și nu s-a mai întors”

Peter Baglin, un soț și bunic devotat, a dispărut fără urmă acum o lună de zile, după ce i-a spus soției sale că se ridică de pe canapea și iese la plimbare. Bărbatul a fost văzut ultima oara la o benzinărie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O femeie a povestit cum se simte după ce partenerul ei a dispărut într-un mod misterios, de mai bine de o lună.

Manchester Evening News relatează că nu au existat indicii care să confirme decesul bărbatului, iar familia speră, în continuare, la o minune, scrie stirileprotv.ro.

Michelle și Peter sunt împreună de aproape 30 de ani și s-au căsătorit în 2001. El a fost „stânca” și „coloana vertebrală” a ei în urmă cu doi ani, când a fost diagnosticată cu cancer la sân.
La momentul în care a fost raportat ca fiind dispărut, Michelle a spus că relația lor a fost „cea mai bună relație existentă vreodată”.

„Este mereu acolo, în mintea mea. Chiar și atunci când încerci să treci peste și să duci o viață normală, nu poți. Este ca un doliu, dar nu există nimic concret, fără răspunsuri. Cum poți să trăiești o viață normală și să te gândești la viitor, când viitorul tău nu este lângă tine? Nici măcar nu pot să mă gândesc atât de departe, trebuie să iau fiecare zi așa cum vine”, a spus femeia.

După dispariția lui Peter, Michelle a organizat căutări extinse, implicând prieteni, familie și o comunitate locală devastată.

Peter părăsise casa lor din Boothstown, Greater Manchester și a fost văzut ultima oară în apropiere, la Garajul Texaco din Mosley Common, în jurul orei 19:38, pe 28 decembrie.

Michelle a vorbit cu el la telefon în acea seară, la 20:15 și el i-a spus că pleacă la plimbare pentru a se „liniști”.

Câteva zile mai târziu, după o căutare prin pădure și prin apă, scafandrii au descoperit unele dintre bunurile sale în apropierea unui canal.

Pălăria, telefonul, cardurile bancare, tutunul, cheia de la casă și căștile au fost recuperate și se află la poliție.

În ziua în care a dispărut, pe 28 decembrie, Peter și-a rezervat timp liber de la serviciu pentru a-l petrece cu Michelle, după ce cuplul a lucrat în perioada Crăciunului.

Peter, care lucrează la Spitalul Regal Salford alături de Michelle, a fost văzut ultima oară purtând pantaloni de jogging de culoare bleumarin, pantofi sport și un hanorac gri Mountain Equipment, cu fermoar roșu, și o pălărie.

Articole asemănătoare

Back to top button