fbpx

Un avion de pe cursa Moscova-Chișinău a făcut cale-ntoarsă pe Aeroportul Domodedovo. Aeronava a aterizat cu un singur motor

Avionul de pe cursa 9U 178 Moscova-Chișinău, cu 164 de oameni la bord, s-a reîntors pe Aeroportul Domodedovo din capitala Federației Ruse, după ce piloții au observat vibrații puternice la unul dintre motoare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, cursa de la ora 06:10, operată de Air Moldova, a fost anulată. Deși avionul a aterizat cu un singur motor, nimeni nu a avut de suferit. Potrivit presei ruse, mai mulți pasageri au observat scântei la unul dintre motoare în timp ce aeronava se așeza pe pistă.

Avionul a făcut mai multe cercuri deasupra Aeroportului Domodedovo pentru a consuma combustibilul și a ateriza în siguranță. Deocamdată nu este clar ce anume a cauzat vibrațiile.

Contactați telefonic, reprezentanții Air Moldova nu ne-au răspuns pentru a ne oferi o explicație pe marginea acestui caz. Totuși, o sursă din cadrul companiei aeriene a declarat pentru unimedia.info că pasagerii sunt redirecționați pe alte zboruri pentru a fi transportați la Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button