fbpx

Un angajat al sistemului medical a fost atacat de maimuțe. Acestea „au furat” probe de sânge prelevate de la pacienți infectați cu noul coronavirus

Un angajat al sistemului medical a fost atacat de mai multe maimuțe, care „au furat” de la acesta probe de sânge, prelevate de la pacienții infectați cu noul coronavirus. Întâmplarea a avut loc în India.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victima a fost un tehnician care lucrează într-un laborator medical. Acesta mergea pe jos prin campusul Facultății de Medicină din Meerut.

„Maimuţele au înşfăcat mostrele şi au fugit cu aceste probe sangvine prelevate de la patru pacienţi infectați cu virusul COVID-19, care se află în prezent sub tratament. A trebuit să prelevăm noi probe de sânge de la ei”, a declarat medicul S.K. Garg, un oficial de rang înalt din conducerea acestei facultăţi indiene.

Conform autorităţilor locale, nu este clar dacă maimuţele au vărsat pe jos probele sangvine, însă persoanele care locuiesc în proximitatea campusului universitar se tem de o răspândire accelerată a noului coronavirus dacă maimuţele vor duce mostrele în cartiere intens populate, transmite Reuters.

Articole asemănătoare

Back to top button