fbpx

ultima oră | Zeci de mascați la sediile Poștei Moldovei și Serviciului Vamal. Oamenii legii caută dovezi privind contrabanda cu chihlimbar, țigări și alcool

Mai mulți mascați au descins în această dimineață la sediile Poștei Moldovei și Serviciului Vamal, pentru a ridica probe privind presupusele scheme de contrabandă cu anabolizante, chihlimbar, țigări și alcool etilic, dezvăluite anterior de fostul șef al companiei de stat „MoldATSA”, Sorin Stati.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Descinderile sunt efectuate pentru a ridica actele confirmative şi documentele de însoţire a coletelor şi mărfurilor (anabolizante şi chihlimbar), expediate prin scheme de contrabandă peste hotarele ţării, precum și a suporturilor tehnice pe care sunt stocate informaţii electronice şi date.

Grupul de urmărire penală este format din procurori de la Procuratura Generală, PCCOCS, Procuratura capitalei, ofiţeri de urmărire penală din cadrul MAI şi ofiţeri de investigaţie SIS.

De menționat că dosarul a fos inițiat de procurori pe 27 iunie 2019, în baza declaraţiilor făcute de fostul şef al Companiei de Stat „MoldATSA”, Sorin Stati, în cadrul unei emisiuni televizate.

Articole asemănătoare

Back to top button