fbpx

ultima oră | Noi detalii în cazul aeronavei dispărute de pe radare la Telenești. Poliția: Vehiculul a intrat neidentificat pe teritoriul Republicii Moldova

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Telenești, Irina Burdujan, a revenit cu detalii despre aeronava care a dispărut de pe radare ieri seara în raionul Telenești. Potrivit responsabilei, avionul a intrat neidentificat pe teritoriul țării noastre.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Burdujan a declarat pentru ZUGO că la Ministerul Apărării informația a parvenit vineri, 19 iulie, la ora 18:55. Mijlocul de zbor a dispărut de pe radare atunci când se deplasa din direcția satului Cucuruzeni, raionul Orhei, spre localitatea Chiștelnița, Telenești.

Pentru identificarea locului aflării aeronavei au fost mobilizați angajații IGSU, dar și ofițerii de la inspectoratele de poliție din Orhei, Rezina și Telenești. Actualmente, aceștia caută vehiculul. Potrivit informațiilor, dispariția aparatului de zbor poate fi motivată de faptul că mijlocul de transport se deplasa la o înălțime joasă.

Precizăm că ieri seara, un avion a dispărut de pe radare în raionul Telenești. Astăzi, șeful interimar al IGP, Gheorghe Balan, citat de Publika, a declarat că este vorba de un vehicul ucrainean.

ZUGO urmărește situația, iar în cazul apariției unor noi informații, vom reveni cu detalii.

Articole asemănătoare

Back to top button