fbpx

ultima oră | Informații detaliate despre cele 66 de cazuri de COVID-19 confirmate în Moldova

În cadrul briefingului de presă din această dimineață, ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat unde sunt cele mai multe cazuri înregistrate și care este starea pacienților internați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, 25 de cazuri sunt în Chișinău, iar 15 – în Hâncești. În celelalte localități ale țării s-au înregistrat câte 2-3 cazuri de COVID-19. Dumbrăveanu a precizat că, până la momentul actual, au fost procesate 559 de teste, iar 66 dintre acestea au fost pozitive.

La Toma Ciorbă sunt internate 58 de persoane: 7 sunt în stare gravă, 4 – stare satisfăcătoare, 47 – stare medie. La Spitalul Clinic Republican este plasată o persoană, care se află în stare gravă. În Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii sunt internate 4 persoane, toate având o dinamică a stării pozitivă.

De asemenea, avem și un caz de însănătoșire treptată. Este vorba despre o pacientă care urmează să fie externată în următoarele zile.

Amintimă că, până la momentul actual, în Republica Moldova au fost confirmate 66 de cazuri de coronavirus, dintre care 31 sunt de import, iar cu transmitere locală – 35.

Citește și: „Dezinfectez casa în fiecare dimineață”. O moldoveancă bolnavă de COVID-19 povestește despre cum s-a autoizolat în aceeași casă în care trăiește familia ei

Articole asemănătoare

Back to top button