fbpx

ultima oră | Încă doi moldoveni infectați cu noul coronavirus au decedat. Unul dintre aceștia este un consilier municipal al PSRM

Decesele a încă două persoane, care au fost diagnosticate cu noul coronavirus, au fost confirmate azi de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul briefingului, ministra Viorica Dumbrăveanu a anunțat că într-un caz este vorba despre un bărbat de 71 de ani, internat la Institutul de Medicină Urgentă. Acesta este originar din Cahul, acolo unde activa în calitate de consilier municipal și raional al PSRM – potrivit presei locale.

În cel de-al doilea caz este vorba despre un bărbat originar din Glodeni, în vârstă de 62 de ani, spitalizat în aceeași instituție medicală.

„Condoleanțe sincere familiilor celor decedați. Instituțiile medicale vor continua să lupte pentru viețile omenești și combaterea virusului”, a transmis ministra.

Așadar, actualmente, în Moldova se înregistrează 24 de decese la persoanele infectate cu virusul COVID-19. Numărul cazurilor de îmbolnăvire rămâne a fi de 1056.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

Articole asemănătoare

Back to top button