fbpx

ultima oră | Coronavirusul a mai luat patru vieți. Detalii despre ultimii pacienți răpuși de boală

Ministerul Sănătății informează despre încă trei decese provocate de coronavirus. Bilanțul numărului de persoane care au fost răpuse de boală ajunge la 328.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 70 ani, din mun. Bălţi. Acesta a fost internat pe 25 mai la Spitalul Clinic Bălţi. Pacientul suferea de diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III și obezitate gr. III.

În al doilea caz este vorba despre o femeie de 56 ani, din raionul Sîngerei. Pacienta a fost transferată pe 29 mai, de la IMSP SR Sîngerei, la Spitalul Clinic Bălţi. Aceasta suferea de ciroză hepatică și tuberculoză pulmonară infiltrativă.

A pierdut lupta cu boala și o altă femeie de 66 ani, din raionul Orhei. Aceasta a fost internată pe 30 mai la IMSP SR Orhei. Pacienta suferea de diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II și pielonefrită cronică.

Ministerul a anunțat și despre trecerea în neființă a medicului urolog Corneliu Rotaru, în vârstă de 46 ani. Acesta a fost internat pe 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă.

Menționăm că, ieri, a decedat și un angajat al sistemului medical. Este vorba despre un bărbat care activa în calitate de șofer pe ambulanță.

Articole asemănătoare

Back to top button