fbpx

ultima oră | Alți șase pacienți au fost răpuși de coronavirus. Printre ei – și un medic de 45 de ani

Încă șase persoane din Moldova au decedat, fiind infectate cu noul tip de coronavirus. Printre pacienți este și un medic, în vârstă de 45 de ani. Despre asta a anunțat acum câteva minute Ministerul Sănătății (MSMPS).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deces 251: Bărbat de 81 de ani, din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican pe 4 mai. El mai suferea de hipertensiune arterială de gradul II, obezitate de gradul II și cardiopatie mixtă.

Deces 252: Femeie de 87 de ani, originară din Transnistria, care mai avea cardiomiopatie mixtă.

Deces 253: Femeie de 83 de ani, din Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican pe 17 mai, având și boală renală cronică, hipertensiune arterială de gradul II, dar și cardiopatie mixtă.

Deces 254: Bărbat de 72 de ani, originar din Chișinău, internat la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 pe 15 mai. Acesta mai suferea de diabet zaharat de tip doi, nefropatie diabetică, angină pectorală de efort CL.F.III.

Deces 255: Femeie de 65 de ani, transferată de la SCM „Sfânta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă, pe 20 mai. Ea mai avea diabet zaharat de tip doi, hipertensiune arterială de gradul III și cardiopatie hipertensivă.

De asemenea, MSMPS informează – cu regret – despre decesul medicului Bargan Fiodor Dmitri (deces 256), în vârstă de 45 de ani, din UTA Găgăuzia, care activa în secția consultativă a Spitalului Raional Comrat, ca medic infecționist.

„Un specialist priceput și un om cu o conduită ireproșabilă. Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colegilor. Dumnezeu să-l odihnescă în pace. Bargan Fiodor Dmitri a fost internat pe 15 mai la Spitalul Clinic Republican, fiind confirmat pozitiv la infecția COVID-19. Medicul suferea și de alte maladii concomitente”, a transmis Ministerul

Articole asemănătoare

Back to top button