fbpx

UEFA a luat o decizie în cazul celor 12 cluburi din Superligă. Care va fi soarta meciurilor din UCL

Comitetul Executiv al UEFA a decis, vineri, să nu sancționeze în niciun fel cele 12 cluburi care au fondat Superliga Europei, competiția care urma să rivalizeze cu Liga Campionilor și care s-a destrămat după doar două zile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Spaniolii de la Marca anunță că Real Madrid va juca meciul cu Chelsea, din semifinalele Ligii Campionilor, programat marți, de la ora 22:00, în ciuda faptului că Aleksander Ceferin, președintele UEFA, nu excludea varianta ca formațiile să fie scoase din competiție, scrie Digi.

De asemenea, jurnalistul Tancredi Palmeri precizează că UEFA nu va lua nicio sancțiune sportivă împotriva celor 12 cluburi. Alte tipuri de pedepse ar putea exista, însă vor fi stabilite ulterior.

În urma valului de proteste venite din partea suporterilor şi a ameninţărilor primite din partea UEFA, FIFA şi a propriilor federaţii naţionale, cluburile s-au retras pe rând din proiectul Super Ligii, mai întâi cele din Anglia, urmate de cele din Italia, singurele care nu au abandonat pentru moment fiind Real Madrid şi FC Barcelona.

Astfel, partidele rămase din Liga Campionilor și Europa League nu vor fi afectate și se vor disputa conform programului inițial.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button