fbpx

Trump susține că epidemia de coronavirus se va încheia în aprilie. „Căldura omoară acest tip de maladie”

Președintele SUA, Donald Trump, este sigur că răspândirea coronavirusului va înceta odată cu ridicarea temperaturilor în termometre. În acest context, epidemia va lua sfârșit în aprilie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„De acum până în aprilie, căldura omoară în general acest tip de virus. Ar fi un lucru bun”, a declarat Donald Trump, la Casa Albă, potrivit cotidianului Le Figaro şi Agenţiei France-Presse. „Am avut o discuţie lungă cu preşedintele Chinei, Xi Jinping, este foarte încrezător. Cred că autorităţile din China fac o treabă foarte bună”, a adăugat liderul SUA.

Potrivit jurnalistului Steve Herman, corespondentul postului Voice of America News (VOA) la Preşedinţia SUA, Donald Trump le-a oferit aceste asigurări guvernatorilor unor state americane cu care s-a întâlnit luni la Casa Albă. „Preşedintele le-a sugerat guvernatorilor că a primit asigurări din partea Chinei că epidemia generată de coronavirus se va încheia până în aprilie”, a transmis jurnalistul prin Twitter.

Potrivit celui mai recent bilanţ, epidemia de gripă generată de coronavirus izbucnită în oraşul chinez Wuhan s-a soldat până acum cu moartea a 910 persoane, în principal în China. Peste 40.000 de oameni au fost infectaţi cu acest virus.

Articole asemănătoare

Back to top button