fbpx

Trucuri Instagram: Cum vezi doar postările prietenilor, fără postări recomandate și fără reclame

În cazul în care ai simțit că Instagram te cam păcălești în ultima perioadă cu o sumedenie de conținut absolut și total inutil, plin de reclame și postări de la entități pe care nu le urmărești, există o soluție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ultimul an, dacă nu mai mult, Instagram a intrat într-o cursă continuă pentru a fura cât mai multe funcții și opțiuni de la TikTok. Între timp, nu doar că și-a neglijat utilizatorii, dar i-a frustrat enorm. Gândește-te doar la accentul agresiv pe Reels sau Compilații Video de la persoane și entități cu care nu ai niciun fel de legătură, nu le-ai căutat niciodată și nu le-ai urmărit. Faptul că le vezi și pe Facebook, în defavoarea prietenilor și membrilor familiei, este o altă demență, dar aceea este o altă poveste.

Cum vezi postări pe Instagram doar de la persoane pe care le urmărești

În cazul în care te-ai săturat de postări recomandate și valuri peste valuri de reclame pe Instagram, în defavoarea persoanelor pe care le urmărești, există o soluție. În mod surprinzător, chiar poți să faci ceva în legătură cu asta. Deși funcția este ascunsă și este improbabil ca multă lume să o știe sau să o țină minte, în Instagram există două fluxuri principale de postări din care poți alege. Intitulate Favorites și Following sau Urmărești și Favorite, cele două se ascund în spatele cuvântului Instagram din ecranul principal al aplicației, scrie playtech.ro.

Amândouă sunt fluxuri cronologice de postări, dar Urmărești sau Following îți afișează în mod exclusiv postări de la persoanele pe care, de-a lungul timpului, le-ai urmărit. Din experiența mea, așa ar fi trebuit să fie Instagramul de la început și, probabil, așa a și fost pentru un timp. Nu de alta, dar nu îți dorești postări recomandate de un algoritm de la entități pe care nu le urmărești, în defavoarea oamenilor și brandurilor de care îți pasă în mod autentic. În orice caz, ține minte că Instagram ascunde un buton în stânga sus și folosește-l.

Articole asemănătoare

Back to top button