fbpx

Trei tipuri de covoare care nu se demodează

Covorul poate fi un element esențial de decor în orice locuință. Totuși, tendințele de design interior mereu sunt în schimbare și e greu să corespunzi acestora, deoarece riști să te trezești în situația în care covorul pare învechit. Însă, există unele modele care mereu vor arăta impecabil în interiorul locuinței tale. Nu știi care sunt acestea? Îți spunem noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Covor în stil turcesc

După cum știi, cele mai calitative și elegante covoare sunt cele în stil turcesc. Ornamente unice și pline de culoare ce se vor încadra în orice interier. Partea bună este că pentru a obține unul nu ai nevoie de pașaport, întrucât există o largă varietate pe piața locală. Însă, dacă vrei unul chiar direct din țara de origine, recomandăm să faci o vizită la magazinul de covoare din Chișinău, Elite Carpet. Aceștia sunt importatori oficiali și oferă produse de calitate superioară la cele mai atractive prețuri.

Covoarele pufoase

Stilate, neutre și oferă senzație de confort –  acestea sunt covoarele pufoase. De regulă, ele se găsesc în variantă monocromatică, însă poți găsi și opțiuni în mai multe nuanțe. Tipul dat de carpetă se potrivește practic în orice tip de interior modern și minimalist. Nu va fi punctul de atracție pentru privirile vizitatorilor, însă cu siguranța va conferi spațiului căldură și liniște. De asemenea, este bine ca acesta să nu ocupe prea mult loc sau să fie amplasat sub masă. Recomandăm să-l pui în fața unui sofa sau unei canapele, în limitele lățimii acesteia.

Covoarele cu imagini geometrice și tradiționale

Cu toate că acestea au apărut în masă datorită tendințelor moderne, tipul dat de covoare este preferat de secole în unele regiuni ale globului. Acestea sunt o soluție subtilă și familiară, care va adăuga textură spațiului în care este amplasat, fără al împovăra. Astfel, covoarele geometrice sunt perfecte în locațiile luminoase și cu mobilier minimalist. De regulă, acestea arată bine în living și bucătărie.

Indiferent de ce model preferi, nu uita că cel important este ca acesta să armonizeze cu ambianța întregii locuințe. În magazinele de covoare din Chișinău vei găsi diverse modele, însă calitatea construcției este primul lucru pe care trebuie să-l iei în calcul, întrucât covorul va fi supus unei utilizări intense zilnice. Acesta trebuie să fie ușor de întreținut și preferabil din țesături naturale.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button