fbpx

Trei tineri din Moldova, creatorii aplicației „Planable”, au fost nominalizați la Forbes 30 under 30

Trei tineri moldoveni fac mândră o țară întreagă, după ce afacerea lor a fost nominalizată în lista europeană Forbes 30 under 30. Aceștia au reușit să obțină succesul prin intermediul startupului fondat de ei – „Planable”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Xenia Muntean (25 de ani), Vlad Caluș (22 de ani) și Nicolae Gudumac (26 de ani) au creat această platformă pentru a asigura o colaborare rapidă dintre specialiștii social media și brandurile pentru care lucrează. Tinerii antreprenori din Moldova au reușit deja să obțină investiții în valoare de un milion de dolari, astfel fiind incluși pe lista din acest an a proiectului Forbes 30 under 30.

„Sunt mândră și onorată să fiu nominalizată pe această listă, alături de co-fondatorii mei foarte talentați. Acest succes se datorează echipei noastre Planable, investitorilor și clienților. Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Acesta e doar începutul!”, a scris Xenia Muntean pe pagina sa de Facebook.

Startupul celor trei este deja cunoscut și apreciat de o mulțime de oameni și în diverse țări. „Planable” a obținut mai multe câștiguri, fiind acceptat și la acceleratorul Techstars de la Londra, unde a primit 120.000 de dolari investiție.

Proiectul Forbes 30 under 30 prezintă anual lista care îi desemnează pe cei mai buni tineri antreprenori din Europa, care au reușit să rupă clișee, să facă o diferență pozitivă în societate și sunt inovatori în industriile care revoluționează lumea.

Menționăm că nu este prima dată când tinerii moldoveni sunt nominalizați în cadrul acestui proiect. De o asemenea experiență a avut parte și ex-președintele Consiliului Național al Tineretului din Moldova, Doru Curoșu, fiind inclus la compartimentul „Politici”, pentru implicare activă în elaborarea politicilor pentru tineret.

Articole asemănătoare

Back to top button