fbpx

„Trebuie să evite boala cu orice preț”. Cum este protejat Donald Trump de coronavirus?

În timp ce numărul de infectări cu noul coronavirus crește în SUA, măsurile de protecție a președintelui american au devenit mai aspre. Trump se află printre persoanele cu risc sporit de îmbolnăvire, deoarece are 74 de ani, iar ultimul examen medical a arătat că este obez.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, atunci când călătorește în regiuni cu un număr mare de cazuri de coronavirus, spațiile în care urmează să intre Trump sunt inspectate de specialiști. Potrivit CNN, camerele de baie destinate președintelui sunt spălate, igienizate și dezinfectate înainte de sosirea sa, iar persoanele care urmează să contacteze cu liderul american trec preventiv controlul medical corespunzător.

În același timp, la Casa Albă au fost instalate mai multe dozatoare cu dezinfectant, personalul este testat zilnic, iar membrilor delegațiilor străine le sunt prelevate probe înainte de întrevederea cu Trump. Mai mult, persoane din echipa lui afirmă că măsurile au fost introduse chiar la insistența președintelui SUA, acesta considerând că „trebuie să evite boala cu orice preț”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button