fbpx

„Trebuie să ai grijă ca de un Ferrari!”. Rețeta corpului perfect a lui Ronaldo, dezvăluită de bucătarul său

Cristiano Ronaldo împlinește 37 de ani peste câteva luni, în februarie, însă portughezul nici măcar nu se gândește la retragere. Revenit în această vară la Manchester United, CR7 are o condiție fizică mai bună decât a multor fotbaliști mai tineri decât el. Cunoscut ca un tip care se antrenează din greu, motiv pentru care a și reușit să concureze atâția ani de la egal la egal cu Lionel Messi, un alt secret al lui Ronaldo este nutriția, relatează DigiSport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Girgio Barone, cel care a fost bucătarul personal al lusitanului timp de trei ani, cât timp fotbalistul a locuit la Torino. Într-un interviu acordat recent, italianul a dezvăluit faptul că Ronaldo este foarte atent la ce mănâncă, și deși multă lume ar tinde să creadă contrariul, în dieta portughezului nu există ingrediente costisitoare.

„Nu există ingrediente scumpe (n.r. în dieta lui Ronaldo). Doar sănătoase. Folosesc ingrediente naturale și organice – pește, pui, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru. Trebuie să ai grijă de corpul tău ca și cum ai avea grijă de un Ferrari!

Folosesc ulei de cocos (n.r. motivul pentru care Ronaldo arde foarte multe calorii). Este la fel de important să bei și multă apă, dar să fie purificată. Și multă! Desigur, toate acestea se combină cu antrenamentele intense. Dar odihna este la fel de fundamentală precum nutriția si antrenamentele, inclusiv cea de după-amiază. Și e important să mânânci seara devreme, nu târziu”, a explicat Barone.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button