fbpx

Trans-Oil Moldova: Așteptăm anularea dispoziției CSE de nerestituire a TVA la export de ulei

Directorul executiv al Grupului de companii Trans-Oil, Vaja Jhashi, a venit cu precizări în legătură cu decizia Comisiei Situaţii Excepţionale (CSE) privind interdicţia de a restitui TVA la exportul de ulei de floarea-soarelui.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am adus toate argumentele necesare şi sperăm că am reuşit să convingem autorităţile din Republica Moldova că această interdicţie trebuie anulată. Sperăm că vor lua unica decizie corectă şi anume – vor anula interdicţia de restituire a TVA la export de ulei de floarea-soarelui,” se menționează în declarația directorului Trans-Oil.

La fel, acesta a menționat că Trans-Oil se obligă să mențină timp de 1-2 ani prețul actual pentru o sticlă de ulei “FLORIS” la valoarea de 29.1 lei, la poarta uzinei. Acest preț fiind și cel mai mic din regiune.

„Acum, mai mult ca oricând, este important ca noi, Grupul Trans-Oil, şi statul, reprezentat prin autoritățile Republicii Moldova, să ne manifestăm ca parteneri, căci e vorba de interesul cetăţenilor. De asemenea, este foarte important ca societăţii să-i fie prezentată doar informaţia obiectivă, ceea ce sper că am reușit să facem prin această declarație,” a conchis Vaja Jhashi.

Articole asemănătoare

Back to top button