fbpx

Tragedie fără margini la Hâncești. Un bătrân de 68 de ani ar fi fost ucis în bătaie de nepotul său

Un bătrân din satul Anini, raionul Hâncești, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit în dimineața zilei de ieri fără suflare în casa unei rude plecate peste hotare. De moartea acestuia este suspectat nepotul său, care l-ar fi ucis în bătaie, însă, care susține că este nevinovat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi locuiau împreună de o lună de zile. Poliția suspectează că nepotul l-ar fi bătut pe bărbat, lăsându-l ore întregi fără ajutor. Abia dimineață el a spus unui vecin că bătrânul este mort. Acesta, din urmă, a apelat la oamenii legii.

„Cu o seară înainte, în faţa porții, eu m-am salutat cu el, era tot vânăt. L-am întrebat ce s-a întâmplat şi el a spus că nu e nimic. La ora 06:30 eu am sunat şi a ridicat nepotul şi am întrebat: Ce-i la voi?, dar el a spus: Da ce-i la noi, badea Tolea îi mort. Eu am sunat la poliţie”, a declarat vecinul victimei pentru publika.md.

Potrivit vecinilor, bănuitul consuma constant băuturi alcoolice, iar în cele din urmă își bătea ruda. Mai mult, cu o lună în urmă, tânărul l-ar fi înjunghiat pe fratele său.

„Domnul bătrân a venit să mă roage să-l primesc la mine. Zice „hai te rog, Iulia, primeşte-mă, căci o să mă ucidă nebunul cela”. Când m-am dus, el era bătut, avea capul umflat și era însângerat”, a menționat o altă vecină.

Acum, suspectul este reținut pentru 72 de ore, iar cazul urmează să fie cercetat.

Articole asemănătoare

Back to top button