fbpx

Timp de o zi, FISC-ul a înregistrat încasări de 675 de milioane de lei la bugetul de stat

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a înregistrat, ieri, 25 martie, încasări de 675 de milioane de lei la Bugetul de stat. Anunţul a fost făcut astăzi de ministrul Finanţelor, Ion Chicu, în cadrul unei conferinţe de presă, comunică MOLDPRES.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit sursei citate, pe parcursul zilei de ieri, când a fost ultima zi în care persoanele juridice au depus declarația privind impozitul pe venit pentru perioada fiscală 2018, au fost înregistrate încasări record.

„Circa 675 de milioane a primit SFS la bugetul de stat din partea agenţilor economici, o cifră record. Cifra record precedentă a fost de 510.000 de lei”, a spus Chicu.

La 25 martie, termenul de prezentare a declarației privind impozitul pe venit pentru perioada fiscală 2018 pentru contribuabilii persoane juridice și persoane fizice care practică activitate de întreprinzător, precum și persoane fizice care desfășoară activitate independentă a expirat.

Persoanele care nu au depus declarația în termenul stabilit riscă sancțiuni de până la 10.000 de lei.

Pentru informații suplimentare, contribuabilii pot accesa Baza generalizată a practicii fiscale, se pot adresa la oficiul fiscal la care se deservesc sau pot apela Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul 0-8000-1525 (apel gratuit).

Articole asemănătoare

Back to top button