fbpx

Termoelectrica anunță lansarea campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”. Cine și de ce va beneficia în cadrul proiectului?

Termoelectrica anunță lansarea campaniei anuale „Achiți iarna, fii răsplătit vara”.
Inițiativa presupune ca blocurile conectate la SACET, fără datorii la consumul de energie termică și a apei calde, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru următoarea perioada de încălzire.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Investim de fapt în rapoarte corecte cu beneficiarii serviciilor noastre. Prin realizarea lucrărilor de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire din blocurile locative contribuim la siguranța și confortul consumatorilor noștri”, a declarat directorul general Termoelectrica, Veaceslav Eni, care a menționat că această campanie se va desfășura între 1 iunie – 31 august curent.

Înscrierea la „Achiți iarna – fii răsplătit vara” se face de către gestionarul fondului locativ, prin depunerea unei cereri în formă liberă adresată Termoelectrica, la Centrul Comercial din strada Tudor Vladimirescu, 6, sau la sediile teritoriale ale întreprinderii. Unica condiție este lipsa datoriilor blocurilor.

Sediile teritoriale:

Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);

Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);

Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);

Botanica – str. Teilor 7/3; (0-22-77 94 11);

Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

În mod normal, serviciile menționate sunt realizate de agenți economici licențiați în acest domeniu și costă câteva mii de lei, cheltuieli suportate de către locatarii blocului. În cadrul ediției de anul trecut a campaniei „Achiți iarna – fii răsplătit vara”, au fost premiate peste 30 de blocuri locative.

Articole asemănătoare

Back to top button