fbpx

Tel Aviv își deschide porțile pentru turiștii care vin la Eurovision 2019. Care este prețul unei camere de hotel în perioada concursului?

Cu o săptămână înainte de începerea Eurovision Song Contest 2019, municipalitatea din Tel Aviv, anunță că sunt așteptați 10.000 de turiști care vor veni în oraș pentru a asista la concursul muzical.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În această perioadă hotelurile sunt deja rezervate în proporție de 90%, iar prețul unei odăi este de minim 150 de euro pe noapte.

De asemenea, turiștii vor putea participa la o masă tradițională de Shabbat, la domiciliul unor localnici din Tel Aviv, transmite news.ro.

Pentru a facilita accesul în zona EXPO Tel Aviv, la dispoziția turiștilor vor fi puse 50 de autobuze.

Montarea şi amenajarea zonei pentru concurs durează deja de aproape două luni.

În total peste 1600 de persoane participă la organizarea evenimentului, inclusiv 500 de persoane care vor oferi informaţii despre eveniment la cele 15 centre de informare din Tel Aviv.

Eurovision Village va fi găzduit de Parcul Charles Clore din Tel Aviv şi tot aici va avea loc şi un festival de street food, Tel Aviv EAT.

„Lucrăm din greu pentru a ne asigura că Eurovision va fi o experienţă de neuitat pentru toată lumea, inclusiv pentru locuitorii care doresc să facă parte din acest mare boom turistic. Proiectul Shabbat Dinners este una dintre multele modalităţi de conectare a miilor de turişti cu familiile din Tel Aviv şi introducerea lor în minunata tradiţie evreiască a Shabbatului”, spune Ron Huldai, primarul oraşului Tel Aviv-Yafo.

Concursul Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, Israel, pe 14, 16 și 18 mai.

Articole asemănătoare

Back to top button