fbpx

Tehnologia VR, pe bancheta din spate: Cum îți transformi mașina într-un spațiu de gaming

La patru ani de la debutul la CES 2019, tehnologia VR în mașină de la Holoride este, în sfârșit, gata să devină mainstream, transmite Playtech.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Începând de acum, startup-ul a început să vândă Retrofit, un sistem all-in-one pe care îl poți instala în mașină pentru a accesa conținutul Holoride, în SUA și Germania. Compania a proiectat Retrofit pentru a funcționa cu vehicule de orice marcă, model sau an.

Tehnologia VR ajunge și în mașina ta

Așadar, dispozitivul are aproximativ dimensiunea unui difuzor inteligent și cântărește mai puțin de jumătate de kilogram. Astfel, instalarea Retrofit presupune atașarea acestuia la parbrizul mașinii tale, cu brațul de montare inclus, care are o ventuză, pentru o instalare ușoară. Bateria încorporată a lui Retrofit poate alimenta dispozitivul timp de până la 14 ore cu o singură încărcare și poți folosi cablul USB-C la USB-A inclus, pentru a încărca dispozitivul din interiorul mașinii. De asemenea, poți conecta Retrofit la până la două căști VR compatibile cu Holoride prin Bluetooth.

În interior, dispune de toată tehnologia necesară pentru a activa funcția „Elastic Content” de la Holoride. Când joci un joc interactiv, platforma adaptează experiența la mișcarea mașinii. Deci, să spunem că joci un joc care implică o navă spațială. Când vehiculul accelerează, la fel va accelera și nava spațială. În acest fel, nu numai că experiența este mai captivantă, dar este, de asemenea, probabil să îți provoace și rău de mișcare. Retrofit poate colecta și procesa toate datele de mișcare și locație necesare pentru a permite acele experiențe.

Desigur, adăugarea acestui tip de funcționalitate la mașina ta nu va fi ieftină deloc. În sine, dispozitivul Retrofit costă 199 de dolari. Cu toate acestea, majoritatea doritorilor vor trebui probabil să plătească pachetul de 799 de dolari, pentru a obține o cască HTC Vive Flow și un controler 8BitDo Pro2, pentru a putea folosi dispozitivul Retrofit.

Articole asemănătoare

Back to top button