fbpx

Taxatoarea unui autobuz din capitală, acuzată că ar fi amăgit un copil de 100 de lei

O taxatoare din capitală este acuzată că ar fi amăgit un copil de 100 de lei, după ce minorul de 8 ani i-a întins o bancnotă de 200 de lei pentru a-și achita călătoria, iar rest a primit doar 97 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a ajuns în atenția societății după ce o altă pasageră, martoră a incidentului, a scris o postare pe Facebook, menționând că în momentul în care băiatul ar fi depistat că are mai puțini bani decât ar fi trebuit să i se ofere, s-a apropiat de taxatoare să-și ceară restul. Aceasta i-a spus că i-a dat toți banii și că, probabil, băiatul i-ar fi pierdut când s-a așezat sau s-a ridicat de pe scaun. La scurt timp, copilul a coborât la stația sa, fără să mai primească banii.

Contactat telefonic de reportera ZUGO, administratorul rutei de autobuz nr. 23, Artur Scripnic, ne-a comunicat că a fost inițiată o investigație internă, în urma căreia se va stabili dacă într-adevăr taxatoarea ar fi înșelat copilul.

Totodată, Scripnic ne-a spus că, deși, deocamdată, nu a fost demonstrată vinovăția femeii, cei 100 de lei au fost returnați părinților copilului în această dimineață. Între timp, taxatoarea, care susține că a oferit restul corect, a fost suspendată din funcție pentru o săptămână, iar dacă se va stabili că aceasta a avut drept scop să profite de banii copilului, femeia va fi demisă.

Articole asemănătoare

Back to top button