fbpx

Surpriză periculoasă: O femeie din Scoția s-a întors din Australia cu un piton în pantofi

O femeie din Scoția a avut parte de o surpriză neașteptată la întoarcerea din Australia. Moira Boxall a găsit un piton ascuns într-un pantof din valiza sa. După un zbor din Queensland spre Glasgow, reptila începuse chiar să năpârlească.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șarpele a stat ascuns în pantoful femeii pe parcursul întregului drum de peste 14.000 de kilometri.

Imediat după ce l-a identificat, femeia a sunat la Societatea pentru Protecția Animalelor din Scoția, care a luat pitonul și l-a pus în carantină, transmite digi24.

„Am răspuns unui apel făcut de o femeie care abia se întorsese dintr-o vacanță în Australia și a găsit un șarpe în pantofii săi.

Când am ajuns acasă la ea, șarpele fusese deja izolat și l-am putut scoate în siguranță din locuință. După examinare, am stabilit că este vorba despre un piton pătat, o specie care nu este veninoasă. Șarpele este acum în carantină, a declarat ofițerul Taylor Johnstone.

Nu este prima dată când un șarpe zboară la bordul unui avion. În anul 2016, un pasager a filmat momentul în care un șarpe atârna în avion, în timpul unui zbor din Torreon spre Mexico City. Iar în 2012, o aeronavă a companiei EgyptAir a aterizat de urgență după ce un șarpe l-a mușcat pe pasagerul care îl strecurase la bord.

Foto: cnn.com

Articole asemănătoare

Back to top button