fbpx

„Suntem nevoiți să oprim motorașul de colectare de fonduri”. Apropiații lui Viorel Mardare au transmis un mesaj emoționant celor care l-au susținut în lupta cu boala

După ce, în dimineața zilei de 9 martie, vestea că Viorel Mardare a pierdut lupta cu boala s-a lăsat ca un nor negru peste toți susținătorii regizorului, astăzi, apropiații acestuia au anunțat că opresc colectarea de fonduri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un șir de mulțumiri și adresări emoționante, persoanele responsabile de campania de colectare a fondurilor pentru a-l salva pe Viorel Mardare au anunțat astăzi că e timpul ca această inițiativă să fie încheiată.

„Suntem nevoiți să oprim motorașul de colectare de fonduri, pentru că sunt detalii tehnice, logistice, fizice, etice, spirituale care nu depind doar de noi. Orice inițiativă trebuie să aibă un fir roșu care s-o definească. Orice idee trebuie bine gândită până a fi clădită. Suntem acum o mare de emoții, lacrimi, trăiri… ne doare”, scrie în mesajul adresat internauților.

Totodată, inițiatorii campaniei au anunțat că toți avem nevoie de puțin răgaz și cugetare până a începe să decidem cine și, cel mai important, ce facem mai departe.

Amintim că Viorel Mardare a decedat în dimineața de 9 martie, la ora 07:15, după mai multe luni de luptă crâncenă cu o formă agresivă de cancer, care i-a fost diagnosticată în august 2018. Regizorul avea doar 37 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button