fbpx

„Sunt niște declarații iresponsabile”: Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, ar putea fi acționat în judecată

Compania turcă, care a vândut primăriei capitalei 31 de autobuze ISUZU, intenționează să îl acționeze în judecată pe Dorin Chirtoacă. Procesul ar putea fi intentat după ce fostul primar a declarat că vehiculele ar fi la mâna a doua.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Compania îi va cere lui Chirtoacă un prejudiciu echivalent costului unui autobus, care va fi donat ulterior capitalei, transmite protv.md, după ce fostul edil declara că „autobuzele au fost spălate înainte, li s-a făcut un „marafet”, dar oricum se văd urmele de folosire. Invităm toți doritorii în PMAN să se convingă”.

„Considerăm că perioada electorală nu este o scuză pentru astfel de atacuri, care afectează imaginea companiei noastre. Reafirmăm că autobuzele destinate Primăriei Municipiului Chişinău sunt noi şi în perfectă stare de funcţionare, iar preţul pe care primăria îl va plăti este unul bun, sub preţul cu care astfel de autobuze sunt vândute în regiunea noastră geografică”, scrie firma într-un comunicat.

Dorin Chirtoacă nu a reacționat încă la mesajul firmei din Turcia.

Amintim că ieri, 20 februarie, Primăria mun. Chișinău a semnat contractul de achiziționare a celor 31 de autobuze „ISUZU”. Primele 25 vor ajunge la Chișinău peste două săptămâni.

Articole asemănătoare

Back to top button